5 maj 2019
14:00

Skogås-Trångsunds FF

Referat: Essinge IK 1 - Skogås-Trångsunds FF

Jämn match som svänger åt båda hållen. Vi startar väldigt dåligt och släpper in ett tidigt mål och blir tillbakatryckta. Vi jämnar ut matchen lite och kommer till lägen men utan någon lycka. Precis innan halvtid gör vi 1-1 och går in i halvtid med en bra känsla och självförtroende. Vi går in i andra halvlek med en bra känsla och dominerar matchen. Vi får en straff som vi sätter och några minuter senare gör vi 3-1. Efter 3-1 börjar vi slappna av lite och tog segern förgivet och det uttnytjade motståndarna genom att göra 3-2 efter ett misstag av vår målvakt. Vi tappade självförtroende efter detta och blev lite griniga på varandra, med 20 minuter kvar försöker vi vårt bästa med att hålla tätt bakåt och får inte alls igång vart spel. Vi kämpar väldigt bra och lyckas stoppa motståndarna från kvittering. Skön vinst!! //Lukas